Vergaderzaal
roulette
Koffie
Bijeenkomst
Vergaderen

Onze partner

Deze locatie in Paasloo, op de grens van Overijssel en Friesland, is een gezellig en sfeervol restaurant waar u rustig kunt vergaderen, lunchen en dineren. Door de vele mogelijkheden is er genoeg keuze en geschikt voor diverse budgetten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Wifi
Restaurant
Receptie
Parkeren

Faciliteiten

Een vergaderlocatie gelegen middenin de natuur met diverse mogelijkheden. Voor vergaderingen, bijeenkomsten, teambuilding, overnachten en bedrijfsuitjes; hier voor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van een verse koffie, uitgebreide lunch tot een gehele verzorgd vergaderarrangement met overnachting en ontbijt en teambuilding activiteiten, het aanbod is groot.

De vergaderruimtes bieden ruimte tot 200 personen en zijn in verschillende opstellingen om te bouwen. Elke ruimte kan worden ingericht als een plenaire, theater, U-vorm en carré opstelling. De standaard faciliteiten: geluidsversterking, beamer en scherm, flip overs, Wifi verbinding, flat screen op standaard en ruime parkeergelegenheid.

Teambuilding

Wilt u een vergadering of bijeenkomst combineren met teambuilding? Ook dat is mogelijk bij deze locatie Paasloo. Denk aan een groepsvariant op de populaire escape rooms: Prison Break. Een ontsnappingsspel waarbij teams tegen elkaar strijden om als eerste te ontspannen. Een sportieve uitdaging in het klimbos, een DAF tour, Kick Bike tour, culinaire of creatieve workshops, Arrow Batlle en diverse schietdisciplines.

Locaties & meerdaagse vergaderingen

De vergaderlocatie is gelegen bij Villapark de Weerribben, een ruim opgezet vakantiepark. Waardoor deze locatie zeer geschikt is voor meerdaagse vergaderingen, bijeenkomsten, congressen, bedrijfsuitjes, evenementen en meer.

Tijdens een meerdaags arrangement verblijft u in een van de (groeps)woningen op basis van 1 of 2 personen per kamer, waarbij u de luxe van een hotel ervaart met comfort en privacy van een eigen woning.

Britta
10
07 februari 2024
Leuk en gezellig weekend gehad! Alles was goed verzorgd: diner was heerlijk en de spellen waren goed in elkaar gezet en iedereen was erg enthousiast! De huisjes waren bij elkaar en heerlijk met sauna en zonnebank, dus ook goed uitgerust! Bedankt voor het organiseren!
HoutContact, een vriendengroep in de houtverwerkende induistrie
8
13 juli 2023
Goed verzorgd en allemaal erg genoten
Dirry Vlig, Waterschap Zuiderzeeland
8
26 september 2022
DAF Expeditie was erg geslaagd, het Binnenhof was ook prima geregeld met alles. Het enige wat tegenviel was de rondvaart. Dit was meer dan een uur recht toe varen met riet aan beide kanten; erg saai. Het was leuker geweest als de kapitein over het gebied en de geschiedenis van de Weerribben zou kunnen vertellen.
Anoniem
9
20 november 2020
Dit uitje met collega's gedaan. Een goede combinatie tussen een pub quiz en escape room. Uitdagende en uiteenlopende opdrachten waardoor iedereen goed mee kon doen. De begeleiding deed het erg leuk en we hebben een hele leuke avond gehad. Een aanrader voor iedereen die in deze tijd toch een bedrijfsuitje op een veilige manier wil organiseren.
Eleni Skafidas
8
18 november 2020
Het was een leuke activiteit zo in deze periode. Ook de collega's waren enthousiast en de challenges tussendoor maakten het net een beetje interactiever!
Anoniem
9
05 maart 2020
Een top teamweekend! Heel leuk arrangement, goede afwisseling. De jongens van de entertainment deden het heel erg leuk! En ook bij de horeca was alles top geregeld. I.v.m. slechte weer konden we geen BBQ buiten doen, maar er werd direct voor een oplossing gezord, echt top! Al met al een heel geslaagd weekend.
Anoniem
8
24 februari 2020
Crimineel goed, wat de titel al aangeeft. We hebben een heerlijk verblijf gehad. Alle collega's vonden het erg leuk.
Koen de Jager
10
24 februari 2020
TOP weekend gehad. Leuk park en activiteiten.
Anita Onbekend
9
24 februari 2020
Super leuk teamweekend gehad voor ons 25 jarig jubileum. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het spel Prison break was een topper, een keer een andere kijk op de Escape Room. Bedankt voor ons geslaagde jubileum weekend.
Anoniem
9
24 februari 2020
Goed georganiseerd. Veel teamwork, goede begeleiding. TOP weekend gehad in de Weerribben
wilma voortman
8
07 september 2019
Super geregeld, flexibel en een zeer prettige omgeving.
Emiel Nooter
8
17 april 2019
Prima georganiseerd weekend! De tijd tussen de activiteiten door was wel wat lang, maar door alle mogelijkheden op het park was deze op eigen initiatief goed op te vullen.
L.D. te Velde
8
01 november 2016
Prima locatie en verzorging voor een paar trainingsdagen.
Groepsweekend.nl maakt gebruik van cookies
Groepsweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Groepsweekend.nl