Race
Omgeving
La Cava
Opblaasbal

Meerdaags bedrijfsuitje Winterberg - Genieten in het Sauerland zonder sneeuw

Bij Winterberg denk je vaak aan wintersport maar wist je dat je ook zonder sneeuw een heerlijk weekend kunt beleven in het Sauerland? Met onze Sauerland Expierence organiseren we leuke activiteiten die zeer geschikt zijn voor jullie teambuilding. Kom genieten van de prachtige groene pistes en geniet van een meerdaags bedrijfsuitje in het buitenland.

Bij dit Meerdaags bedrijfsuitje Winterberg is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 x Overnachting in een 3 sterren hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Goed verzorgd drie gangen diner of buffet
 • Feestavond met DJ - inbegrepen vanaf minimaal 60 personen
 • Sauerland Experience zoals omschreven met Dowhill Speedbuggy
 • Deskundige begeleiding
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Rondleiding Warsteiner bierbouwerij en proeven van huis gebrouwen biertje
 • Lunch dag 2

Prijs vanaf €249- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 299,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 269,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 249,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs voor dit meerdaags bedrijfsuitje Winterberg is geldig tot december 2024 met uitzondering van de feestdagen

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Parkeren
Fietsverhuur

Genieten van groene pistes in Winterberg

Beleef met uw team spannende, actieve en te gekke activiteiten omgeven door het mooie landschap van Winterberg. In het programma zit onder andere een Downhill Speegbuggy van de bergen en rondleiding Warsteiner bierbrouwerij!

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1
Vertrek vanuit Nederland – Optioneel per touringcar en exacte prijs afhankelijk van vertrekplaats.
Welkom door instructeurs van Winterberg Events in het prachtige Sauerland - Optioneel ontvangst met een vers kopje koffie of thee en Duitse kuchen of ontvangst met heerlijke Duitse lunch.

14:00 uur        
Aanvang Sauerland Experience

17.00 uur        
Gelegenheid om te borrelen en bekend maken van winnende team
Inchecken hotel en gelegenheid op te frissen

19.00 uur        
Aanvang goed verzorgd koud– en warm buffet

21.00 uur        
Start feestavond met DJ – Vanaf 60 personen en optioneel in Apres Ski thema

24.00 uur        
Einde feestavond

Dag 2
Aanvang goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel
Uitchecken hotel

11.00 uur        
Aanvang rondleiding Warsteiner bierbrouwerij

12.30 uur        
Afsluiting met een gezamenlijke lunch

13.30 uur        
Vertrek naar Nederland - Optioneel per touringcar en exacte prijs afhankelijk van vertreklocatie
Einde weekend

Sauerland Experience

De groep wordt ingedeeld in teams die elkaar tegenkomen op diverse activiteiten met voor elk wat wils. Bij elke activiteit komt men een ander team tegen met wie ze het onderdeel gaan beleven.

Down Hill Speedbuggy – Spectaculaire activiteit waarbij de bergen het decor zijn!
Segway Workshop – Elektrisch verplaatsen door de prachtige omgeving
Bumper ball – In opblaasbare pakken zal deze balsport gespeeld worden – hilariteit verzekerd!
Bamboo building –Welk team weet het hoogste bouwwerk te maken?
Puzzel Games – Naast de doeners komen ook de denkers aan hun trekken!
Angry Birds –Maak een bouwwerk van de bestaande materialen en probeer het projectiel zo ver mogelijk weg te schieten

Alle activiteiten kunnen worden gedaan in makkelijk zittende vrijetijds kleding en schoeisel. Uiteraard kunnen we de onderdelen nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Wonderfull Winterberg

Winterberg in het wonderschone Sauerland in Duitsland is bij iedereen bekend om de wintersport mogelijkheden. Maar als de sneeuw verdwenen is en de lente aanbreekt is er nog veel meer te doen! Van gewoon genieten van de prachtige omgeving tot heel actief bezig zijn. Of een super gezellig Apres Ski feest na een dag in de buitenlucht. Sauerland heeft een zeer afwisselend landschap dat voor het grootste gedeelte bestaat uit middelgebergte met toppen tot ruim 840 meter en daartussen diepe dalen. Uitgestrekte bossen, grazige weiden, glasheldere beken en rivieren, Sauerland heeft het allemaal. Daarnaast is er de typische Duitse gemutliche sfeer met lekker eten en drinken die een bezoek aan Sauerland compleet maakt.

Winterberg specialist

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. Winterberg is een populaire bestemming. Dit evenementenbureau heeft al vele uitjes mogen verzorgen naar dit prachtige gebied. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

 • 1-Persoonskamer - €69,- p.p. toeslag
 • Winterberg City Challenge, prijs op aanvraag
 • VR Dinnergame, prijs op aanvraag
 • Magic Dinner, prijs op aanvraag
 • Overige activiteiten op aanvraag
 • Annuleringsverzekering Europeesche
 • Reisverzekering Europeesche
 • Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Winterberg

Winterberg is een populaire bestemming in Duitsland. De stad heeft een gezellige sfeer met leuke winkels, restaurants en cafés. Winterberg staat bekend als een uitstekend wintersportgebied. In de winter biedt het mogelijkheden voor skiën, snowboarden, langlaufen en rodelen. In de zomermaanden transformeert Winterberg in een mountainbikeparadijs. Gelegen in het Sauerland, biedt Winterberg prachtige natuurlijke landschappen, waaronder bossen, heuvels en meren. Het hele jaar door avontuurlijke activiteiten beschikbaar, zoals ziplinen, klimmen en quad rijden.

Groepsweekend.nl maakt gebruik van cookies
Groepsweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Groepsweekend.nl