Dusseldorf
Brugge
Moordspel
Groepsfoto

Escape Incentive Dusseldorf-City Challenge en VR Dinner Game

Spannende Escape Games, heerlijk eten en drinken en een overnachting in een mooi hotel in het centrum van Dusseldorf. Ontdek deze mooie veelzijdige stad samen!

Bij het Escape Incentive Dusseldorf is inbegrepen:

  • Voorbereiding en organisatie
  • Reisbegeleiding ter plaatse
  • 1 x Overnachting in een Hotel op basis van een 2-persoonskamer
  • 1 x Goed verzorgd ontbijtbuffet
  • Goed verzorgd drie gangen diner
  • Dusseldorf Escape Challenge
  • VR Dinner Game
  • Prijsjes voor het winnende team
  • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 199,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 249,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 219,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 199,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting van € 2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Parkeren
Fietsverhuur

2-daagse groepsreis in Dusseldorf

Een jubileum, personeelsreis, bedrijfsfeest of vriendenuitje? Beleef samen een geheel verzorgde en vernieuwende incentive in bruisende stad Dusseldorf. Met een Escape Challenge en VR Dinner Game maar ook genoeg ruimte om samen de veelzijdige stad te ontdekken of heerlijk te genieten op het terras!

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Dusseldorf - Optioneel per touringcar.
Aankomst en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet.

14.30 uur        
Aanvang Dusseldorf Escape Challenge.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Dusseldorf te verkennen.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.

Verrassende Groepsactiviteiten

Dusseldorf Escape Challenge

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur op Dusseldorf. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Het gehele jaar door, een bruisende stad

Dusseldorf is een ideale bestemming voor een dag- of weekendje weg met familie, vrienden of medewerkers. Het is een bruisende stad in Duitsland waar de winkelstraten en bezienswaardigheden allemaal op loopafstand van elkaar liggen, dus makkelijk te verkennen! Mocht u toch iets verder van het centrum willen, dan kunt u simpelweg de tram of ondergrondse metro nemen. Veel mensen gaan naar Dusseldorf om te winkelen en niet zonder reden. De stad kent vele bekende internationale winkels maar ook exclusieve boetiekjes. En de prijzen liggen vaak lager dan in Nederland… Maar ook heeft Dusseldorf prachtige bezienswaardigheden en verschillende musea welke u te voet kan ontdekken. Verder is er regelmatig wat te doen, zoals de kerstmarkten in december, carnavalsoptochten in de maanden februari en maart en in juli een groot typisch volksfeest met veel bier en natuurlijk braadworst. Beleef het allemaal in Dusseldorf!

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en meerdaagse reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring van de bestemming in de afgelopen jaren. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd, waardoor u als opdrachtgever alleen nog maar hoeft te genieten!

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - € 59,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

De prijs van dit arrangement Dusseldorf is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen

Onze partner

Groepsreizen & Incentives

Dit bedrijf organiseert al meer dan 15 jaar groepsreizen door Europa. Wij nemen door organisatie volledig uit handen, zodat u als initiatiefnemer zelf ook kan meegenieten van het uitje. Wij organiseren een en meerdaagse reizen in binnen en buitenland. Het programma kunt u volledig aanpassen aan uw wensen.

Faciliteiten

De bestemmingen die wij aanbieden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan prachtige steden zoals Berlijn, Barcelona, Maastricht, Brugge of Parijs. Maar ook genieten van het heerlijke buitenleven op Texel, Friesland of Twente.
De restaurants en hotels die wij voor u uit kiezen sluiten zoveel mogelijk aan bij de typische cultuur en omgeving waar u op dat moment verblijft. Wij kunnen voor u deuren openen, die normaliter gesloten blijven.

Wij verlijven over het algemeen in goed verzorgde hotels, maar kunnen in overleg ook een accommodatie op maat voor u uitzoeken.

Ligging

Het vertrekpunt kunnen we in overleg bepalen. Door het hele land hebben we diverse samenwerkingsverbanden met diverse touringcarbedrijven en zelfs door Europa met vele vliegtuigmaatschappijen. Ook tijdens het vervoer proberen wij tijdens de reis altijd een begeleider van het bedrijf met u mee te laten gaan.

Omgeving

Iedere bestemming heeft zijn sfeervolle plekjes en bijzondere mogelijkheden. Met de ruim 15 jaren ervaring in de organisatie van groepsreizen hebben we bijzonder veel kennis opgedaan. U zult verrast staan van de vele mogelijkheden waarmee wij u iedere bestemming op eigen wijze kunnen laten ontdekken en ervaren. Een reis om niet snel te vergeten.

Omgeving

Duitsland

weekendje weg duitsland ? Van actieve outdoor programma's in Sauerland en Winterberg tot een romantisch weekendje in een prachtig hotel. In Duitsland hebben we een zeer divers en uitgebreid aanbod van leuke dagjes uit en weekendjes weg voor kleine en grote groepen. Neem snel een kijkje in ons aanbod in Duitsland.

Düsseldorf

Groepsweekend.nl maakt gebruik van cookies
Groepsweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Groepsweekend.nl