Strandfeest
Strandavond
Bal
Race
Beach volleybal

Teambuilding weekend Egmond aan Zee - Escape game en strand spektakel

2 daagse teambuilding in Egmond aan Zee. Jullie overnachten in een mooi hotel aan de kust. De reisbegeleiding zal er voor zorgen dat het weekendje weg in goede banen loopt. Het programma bestaat uit een leuke escape game en teambuildingsactiviteiten op het strand.

Dit teambuildingsweekend in Egmond aan Zee is inclusief:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 Overnachting in een 4 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Goed verzorgd 3-gangen diner
 • Egmond Escape Challenge
 • VR Dinner Game
 • Egmonds Strandspektakel
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf € 249,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 325,- p.p. exclusief btw
Vanaf 50 personen € 279,- p.p. exclusief btw
Vanaf 100 personen € 249,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting.
Drankjes op basis van nacalculatie.

De prijs van dit Teambuilding Weekend Egmond aan Zee is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

2 dagen teambuilding op het strand

Houdt uw team wel van een uitdaging? Wij hebben speciaal ontwikkelde teambuildingsactiviteiten perfect voor op het strand! Tijdens dit weekend kunt u genieten van al het moois dat Egmond aan Zee te bieden heeft en wij nemen de organisatie geheel uit handen.

Programmavoorstel

Uiteraard kunnen wij het programma nog aanpassen aan uw specifieke wensen.

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Egmond aan Zee - Optioneel per touringcar.

Aankomst in Egmond aan Zee en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en iets lekkers of goed verzorgd lunchbuffet

14.30 uur        

Aanvang Egmond Escape Challenge.

16:30 uur        

Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        

Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner

Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur        

Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2                 

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur       

Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte.

10.30 uur        

Aanvang Egmond Strand Spektakel.

12.30 uur        

Einde Strandspektakel - Optioneel afsluiting met goed verzorgd lunchbuffet aan het strand.

Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.

Einde weekend.

Spannende en actieve Teamgames

Egmond Escape Challenge
Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Egmond aan Zee. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.
Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volgbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige omgeving te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game
Een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?
Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Egmonds Strand Spektakel
Na een korte instructie gaan we van start! De groep wordt verdeeld in verschillende teams die met elkaar gaan strijden op de verschillende strandactiviteiten. Bij alle activiteiten staan het samenwerken en teambuilding centraal. Alle activiteiten staan onder professionele begeleiding van deskundige instructeurs. Dit spektakel zal bestaan uit combi van de volgende onderdelen:

 • Beachvolleybal
 • Strand Hockey
 • Braziliaans Voetbal
 • Frisbee
 • Bamboo Building
 • Levend Tangram
 • Touwtrekken
 • Skippy Race


Optionele activiteiten:

 • Strandzeilen
 • Branding raften
 • Powerkiten

Strandlocatie

Egmond aan Zee is een waar paradijs voor groepen en gezelschappen. Ten eerste biedt het brede Egmondse zandstrand genoeg vertier. Maak een heerlijke strandwandeling tot Bergen aan Zee, ga volleyballen aan het strand, strandzeilen of plof neer op het goed onderhouden witte strand voor een heerlijk drankje bij de verschillende strandpaviljoens.

De badplaats Egmond aan Zee grenst aan het Noord Hollands Duingebied waar je prachtige wandel en fietstochten kunt maken. De vuurtoren van Egmond aan Zee, de J.C.J. van Speijk, is waarschijnlijk het meest gefotografeerde en geschilderde bouwwerk uit de omgeving. De inwoners van de badplaats zijn trots op hun vuurtoren. De vuurtoren is een van de oudste, nog actieve, vuurtorens van Nederland. In het centrum van Egmond tref je historische vissershuisjes, gezellige winkeltjes en diverse eetgelegenheden aan.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €69,- p.p. toeslag
Goed verzorgde lunch, meerprijs vanaf €16,- p.p.
Brandingraften, prijs op aanvraag
Powerkiten, prijs op aanvraag
Strandzeillen, prijs op aanvraag
Overige activiteiten en wensen, op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

Frank Saris
8
07 juni 2022
Goed georganiseerd, mooie accommodatie, lunch en avondeten goed verzorgd. Maijle heeft het prima gedaan. Activiteiten waren leuk en actief.

Twentearrangementen.nl

Bijzondere belevenissen voor uw groepsuitje!

Met ruim 15 jaar ervaring uw professionele partner voor bijzonder evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Faciliteiten

- Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair
- Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen

Ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Graag nemen wij uw wensen in ontvangst. Wij komen graag in contact voor een informatief gesprek. Wij werken graag samen om een fantastische dag te organiseren.

Daarnaast organiseren wij groepsreisen en incentives. Dit varieert van bestemmingen in Nederland tot Letland, Malte, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland heeft een fantastisch aanbod voor een leuk dagje uit of weekendje weg. Naast prachtige stranden in Egmond aan Zee tot aan Zandvoort zijn ook steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar het bezoeken absoluut waard.

Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is een badplaats aan de Noordzeekust van Nederland. Het beschikt over een prachtig breed zandstrand. Als badplaats biedt Egmond aan Zee mogelijkheden voor watersporten zoals zwemmen, surfen, zeilen en vissen. Langs het strand zijn diverse strandpaviljoens te vinden. De vuurtoren van Egmond aan Zee, genaamd Jan van Speyk, is een iconisch herkenningspunt. Bezoekers kunnen de vuurtoren beklimmen voor een panoramisch uitzicht over de omgeving. Het dorp zelf heeft een gezellige dorpskern met winkels, restaurants en cafés.

Groepsweekend.nl maakt gebruik van cookies
Groepsweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Groepsweekend.nl