Park
DinnerGame
Terras
everloo

Groepsweekend Nijmegen- Met City Challenge en VR Dinner Game

Familie uitstapje of vriendenweekend? Nijmegen is de perfecte bestemming voor een onvergetelijk weekend. Begin je dag in het Rijk van Nijmegen goed met een duik in het verleden aan de hand van onze City Challenge. Geniet bourgondisch van een 3-gangen diner met VR Dinner Game. Vergeet niet te shoppen in de oudste winkelstraat van Nederland De Lange Hezelstraat!

Bij het Groepsweekend Nijmegen is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 x Overnachting in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Goed verzorgd drie gangen diner
 • Nijmegen City Challenge
 • VR Dinnergame
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf €145,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 159,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 155,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 145,- p.p. exclusief btw

Groepen kleiner dan 20 personen, prijs op aanvraag

Exclusief toeristenbelasting van €2,90 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

2 dagen Nijmegen-Stad van terras liefhebbers, hippe hotels en restaurants

Nijmegen is misschien niet de eerste stad waar je direct aan denkt, maar verdient wel predicaat top 5 van aantrekkelijkste steden van Nederland voor een weekend met vrienden of familie. Wist u dat Nijmegen de hoogste terrasdichtheid heeft van Nederland? Een ideale bestemming om gezellig samen een terrasje te pakken en sterke verhalen van de City Challenge met elkaar uit te wisselen.

Programmavoorstel

In onderstaand arrangement zijn we uit gegaan van een typisch Nijmegens restaurant, maar uiteraard kunnen we het aanpassen aan uw wensen. Ook het programma kunnen wij nog aanpassen aan uw specifieke wensen. 

Dag 1

Vertrek met eigen vervoer naar Nijmegen - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Nijmegen en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met koffie en lekkernij of goed verzorgd lunchbuffet

14.30 uur        
Aanvang City Challenge Nijmegen.

16:30 uur        
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur        
Aanvang VR Dinner Game - drie gangen diner.

21.45 uur        
Bekend maken winnende team.

22.00 uur
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven van Nijmegen te verkennen - Optioneel kunnen wij een leuke Pubquiz organiseren in een gezellige kroeg.

Dag 2

Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur        
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte - Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen.
Vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.
Einde weekend.
 

Ludieke groepsactiviteiten met competitie element

City Challenge Nijmegen

Met onze unieke Escape Challenge beleef je een ongekend avontuur in Nijmegen. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad.

Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk opdrachten te volbrengen. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de prachtige historische stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

VR Mini Escape Game

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

Rijke historie en Bourgondisch genot

De stad aan rivier de Waal, is de oudste stad van het land. De sfeer van de oude binnenstad met zijn rijke historie is een prachtig decor voor gezellige activiteiten en bourgondisch eten en drinken. Maar naast de rijke geschiedenis is Nijmegen vooral ook een hippe stad. Veel nieuwe initiatieven, bijzondere concepten en hippe restaurants en hotels. De culinaire hotspot aan de Waal is de voormalige Honigfabriek. Geen diner uit zakjes, maar een heerlijke maaltijd bereid met verse en lokale producten. Of wat dacht u van de brouwerijtjes met eigen gebrouwen bieren of koffie? Nijmegen is vooral ook een stad van bourgondisch genieten. Een keertje op chique? Alleen al in en vlakbij Nijmegen vind je 6 restaurants met een Bib Gourmand. En waar anders dan naar Wijndorp Groesbeek ga je heen voor een goed, lokaal en vooral heerlijk glas wijn.

Ervaren Evenementenbureau

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt al meer dan 15 jaar weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Pubquiz, prijs op aanvraag
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

De prijs van dit groepsweekend in Nijmegen is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Nijmegen

Nijmegen is een stad in Gelderland. Het is een van de oudste steden in Nederland en heeft prachtige historische gebouwen, straten en pleinen. Een opvallende bezienswaardigheid is de Waalbrug, die de stad met de overkant van de rivier de Waal verbindt. Nijmegen heeft een levendige cultuur- en kunstscene. Er zijn musea, galerieën, theaters en culturele evenementen die het hele jaar door plaatsvinden. De stad staat bekend om de Nijmeegse Vierdaagse, het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld. Nijmegen heeft verschillende stadsparken zoals het Kronenburgerpark en het Goffertpark.

Groepsweekend.nl maakt gebruik van cookies
Groepsweekend.nl is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Groepsweekend.nl